Menu
  •  
  •  
  •  

Damesschoenen voor Latin en Salsa - Hak 6 cm - Huidskleur Satijn - Anna Kern 526-60

Anna Kern 526-60 Damesschoenen voor Latin en Salsa Bestseller
€ 99,95 (inc 21% BTW)
+
Anna Kern
€ 99,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Anna Kern 526-60 zijn elegante dansschoenen voor dames. De voorkant van deze open dansschoen is bedekt met een veelvoud van bandjes die in het midden samenkomen tot een knoop. Het enkelbandje kan ook onder de voet door gedragen worden. Hierdoor kunt u zelf bepalen waar u de meeste steun nodig heeft.

Deze dansschoen heeft een hakhoogte van 6 centimeter met een royaal oppervlakte voor extra stabiliteit. Dit model heeft een makkelijke druksluiting en voelt door de suède zolen erg vrij aan op de dansvloer. Deze dansschoenen zijn verkrijgbaar in huidskleur satijn en zijn van zeer hoge kwaliteit.

Deze dansschoen is ideaal voor Latijns-Amerikaanse dansen. Met het unieke ontwerp zijn ze een echte eyecatcher in iedere danssituatie. De comfortabele pasvorm gecombineerd met de hoge kwaliteit materialen garanderen een prachtige ervaring op de dansvloer!

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode: FIRSTTIME