Menu
  •  
  •  
  •  

Dames Salsaschoen met Platform - Zwart Suede - Hoge Hak 8 cm - Open Neus - Anna Kern 930-80

€ 119,95 (inc 21% BTW)
+
Anna Kern
€ 119,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Anna Kern 930-80 is een prachtige dansschoen, gemaakt van een hoge kwaliteit zwart suède. De hoge hak van 8 centimeter en het kleine platform zorgen voor een vrouwelijke uitstraling. Deze dansschoen is aan te raden voor een wat meer ervaren Latin, Salsa of Tango danser. 

Het gekruiste enkelbandje zorgt ervoor dat de hiel stevig achterin de schoen blijft zitten en daardoor geen frictie veroorzaakt wat tot blaren en pijn kan leiden tijdens het dansen. De binnenzool is gemaakt van zacht leer wat zo ontworpen is dat deze vocht opneemd en ook voldoende ademt tijdens het dragen van de schoenen.

De suède zolen zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt draaien en tegelijk voldoende grip hebt op de dansvloer. De 930-80 heeft een elegante open neus met gaas tussen de bladvormige uitsparingen voor extra comfort. Deze dansschoenen kunnen makkelijk geopend en gesloten worden met de nikkelvrije gesp met handige drukknoop sluiting.

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode: FIRSTTIME