Menu

Anna Kern Suny 4015 Pureflex Danssneaker met Kunststof Splitzool

Anna Kern Suny 4015 Pureflex danssneaker Bestseller
€ 79,95 € 69,95
+
Suny
€ 79,95 € 69,95
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

De Anna Kern Suny 4015 Pureflex is een heel licht en comfortabel model. Ze beschikken over een splitzool, waardoor draaien makkelijker wordt en er meer grip ontstaat op de dansvloer. Het voetbed van deze sneaker is uitneembaar, waardoor u eventueel uw eigen zooltjes in de schoenen kunt gebruiken. Deze dansschoen is dan ook uitermate geschikt voor dansers met een orthopedische zool.

De zolen van het model zijn gemaakt van polyurethaan, waardoor er op verschillende soorten vloeren uitstekend gedanst kan worden. De voorkant van de zool heeft een glad gedeelte met een spin point, waardoor de draaibewegingen heel soepel en makkelijk gaan. Perfect geschikt voor Salsa en overige latin dansen als trainingsmodel, maar ook prima te gebruiken voor Jazz en andere dansstijlen. 

 

  • Kleur: Rood/zwart/grijs
  • Materiaal: Aansluitend gebreid materiaal
  • Zool: Kunststof met splitzool en spinpoint
  • Geschikt voor verschillende dansstijlen als salsa en latin
  • Uitneembare binnenzool
 

Product Video

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode: FIRSTTIME